Vine iarna…bine-mi pare!

Standard

  

   Iarna anotimpul fericit al copilariei mele…..numai in acest fel pot descrie cat de mult iubesc sezonul alb, in care racoarea diminetilor te dezmeticeste si totodata te face sa fii mai aproape de cei dragi.

   Frigul sau de multe ori gerul zilelor si noptilor de iarna ma fac sa rememorez in fiecare an copilaria atat de dulce, si sa ma simt de fiecare data mai aproape de familie. Omatul asternut peste pamantul obosit  ma face sa ma simt de fiecare data si la orice varsta copilul de odinioara care striga “Partieeeee!” atunci cand ieseam la sanius si mereu ma tenteaza la o bulgareala zdravana.Desi mai demult dupa ce ajungeam acasa uda pana la piele de la atata joaca cu zapada nu cautam decat soba fierbinte, o mancare calda si apoi un somn atat de odihnitor, cu trecerea timpului am invatat sa ma bucur la fel de mult atunci cand dupa zdravana bulgareala pot savura o cana de ceai fierbinte sau ciocolata calda alaturi de cei dragi toate fiind insotite bineinteles de o taina prelungita.

   Iarna reprezinta, inca de cand eram mic copil, perioada in care toti oamenii mi se pare ca devin mai buni, mai linistiti  si relaxati, mai apropiati de familiile lor si totodata anaotimpul veseliei si bunei dispozitii.

   Probabil ca multi prefera vara cu al ei soare arzator, dar eu voi fi mereu omul iernii oricat de aspra ar fi ea,deoarece imi aduce inapoi in fiecare an pentru un timp scurt mult ravnita copilarie apusa deja.

  Va doresc tuturor o iarna cat mai placuta alaturi de cei dragi si lipsita de incidente mai putin agreabile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s