Pitipoancele noastre vs pitipoancele lor

Standard

                     Cand vorbim despre pitipoance gandul ne zboara  instantaneu la domnisoare  cu buzele conturate cu un ruj roz fucsia,decolteuri generoase ,haine stramte in culori care-ti provoaca migrene si genti tinute pe gingasele lor maini, ce adopta pozitia mainii fracturate.Aceste distinse domnisoare sunt in general femei cu un IQ putin peste nul, mai exact sunt niste papusi Barbie de o calitate  redusa aduse din nefericire la viata.

                     Pitiponceala a devenit ca o boala  in randurile tinerelor, multe simtind nevoia de a arata si  a se comporta precum o femeie de duzina fara respect pentru persoana proprie sau pentru cei din jurul lor.

                     Aceasta ar fi definitia unei pitipoance made in ROMANIA, dar stati asa , credeati ca nu se poate mai rau?!Ei bine  se poate  si se poate atat de rau pana ajungi sa-ti doresti sa vezi pitipoance “normale”.Vorbim aici despre araboaicele din zona Golfului Arab care au adaptat stilul piti la nevoie lor.Nu mai este vorba despre acelasi model al pitipoancei definite mai sus, ci despre pitipioance in haine lungi negre (abaya), purtand traditionala shayla (esarfa) pe sub care fac din parul lor un adevarat taifun  si cu un machiaj strigator la cer in cele mai inimaginabile culori de zici ca le-a dat cineva cu bidineaua pe fata. Vi se pare ca este deja ingrozitor sau inca nu v-am convins ca sunt mai rau ca ale noastre? Bun deci sa continui…..de data aceasta IQ-ul este nul, fiind inlocuit de pantofii cu tocurile cat un bloc turn in care se straduiesc fara reusita sa nu-si suceasca gleznele. De sub abayele lor de firma, se zaresc adevarate magazine de aur, deoarece este cool sa faci cocoasa de camila de la kilogramul de aur ce-l ai pe tine prin partile astea. Singura caracteristica ce le aseamana cu ale noastre mult iubite pitipoance este eterna geanta pe mana deja obosita de la atatea grame de aur care si aici adopta aceeasi pozitie a  “mainii fracturate”.

                  Sper sa inventeze vreun cercetator intr-o buna zi, preferabil cat mai curand, un leac anti-pitiponceala, ca altfel se molipsesc si cei ramasi normali …..

Advertisements

2 responses »

 1. Dar pana la urma,cine suntem noi se nu punem de-a curmezisul trendului ca buturuga in mijlocul raului?
  Asta e moda,asta se promoveaza si hai cu valul. (Vezi fenomenul “fusta mini” al anilor ’60 – atat de scandalos atunci,atat de inofensiv si “normal” acum).
  Give it time, o sa ne trezim ca devine un standard si la o ocazie deosebita se vor purta colantii cu imprimeu de leopard si bluza sclipicioasa cu “Kiss mE! I don’T tell” in loc de rochia de seara galanta sau mai stiu eu ce.
  Sa intru si in ograda confratilor (de fapt,nici atat nu sunt cu mine) purtatori de acelasi sex?
  Ca si pitiponceala masculina e taaare la moda!
  Dar am sa las clip-ul urmator sa vorbeasca : http://youtu.be/Hw1ncADC9KM

  • Nu ne punem noi importiva trendului, dar nu ne opreste nimeni sa-l criticam…….pitiponceala masculina este un alt trend pe care il voi critica in curand 😀
   Mie cel putin aceste persoane “trendoase” imi zgarie retina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s